Ingen skola idag

Jobbet gick jätte bra! Jag fick sitta i kassan nästan direkt och de va faktiskt roligt:D många människor sa lycka till och de va faktiskt snällt tycker jag! Haha och en man sa att det måste gå bra för mig eftersom jag såg så glad ut. Men vadå man ska ju se glad ut och va trevlig i kassan:)
Och kläderna är inte så hemska heller, en blå pické tröja som det står city gross i gul text på ryggen och en svart tjocktröja med samma text på ryggen och en par svarta byxor. Dom va inte så fina däremot och även fast jag har minsta storleken så skulle jag få plats med båda mina ben i ena byxbenet, haha;) nåja, det gick bra iaf:D och det känns skönt att tjäna lite pengar! men jag har kommit på att jag tror att jag räknade fel när jag räknade kassan igår:/ får väl se om diom säger något idag.
Ska jobba idag igen vid 4 så då får ni komma och handla av mig!

Och dom bjuder saker i kafferummet, igår hade dom flera kartonger med cocosbollar! Fast jag tog inga, försöker vara nyttig, men till helgen;) haha

Och idag är jag ledig. Har försökt skiva klart om massakern på himmelska fridens torg. Jippi, det ska va tyå 2 sidor, min är 1 och några rader. Men det f¨r han nöja sig med jag hittar ju inge mer fakta.

Nu ska jag äta lite och kolla på tv, just de vi köpte en ny tv igår:D SKIT FIN!

NERVOSITETEN

Stiger!! Nu ska jag vara på jobbet om en halvtimme! Första dagen idag och jag är så jävla nervös kan jag säga! heeerreud! Nä jag får skiva mer sen ikväll, ska jobba mellan 15-20!


Äntligen

Är vi "nästan" klara med projektarbetet!! Nu kan man nästan pusta ut!

Matilda ringde vid 12 i morse när jag fortfarande låg i sängen. Vi hade bestämt att vi skulle försöka göra klart projektarbetet idag! Så det var bara att gå upp, klä på sig och äta frukost. Sen kom Matilda och vi började jobba! Sen satt vi heeeela dagen, tills för 1 timme sedan! Ryggen mår ju inte speciellt bra nu kan jag säga!

Nåja, igårkväll åkte jag till malmö och mötte Emma och Filip, så hyrde vi film och köpte godis! 
Vi såg Wind chill, en skräckfilm! Och den va hemsk, haha alla hoppade till flera gånger!
Det va en mysig kväll, sist man träffade Filip va på malmöfestivalen, så de va på tiden:)

Nu ska jag nog gå och titta lite på tv, för det har varit en jobbig dag!

The future

Mina framtidsplaner Planer!
  • Jobba och tjäna ihop massa pengar efter studenten, i högst ett halv år.
  • Åka till utomlands i minst 1 år och jobba som dykledare, bartender och simma med delfiner.
  • Kanske börja på Luleås tekniska universitet och åka massa snowoard. (om jag vid detta tillfället har blivit miljonär, så åker jag till Usa eller Italien och blir snowboardsproffs)
  • Annars ska jag jobba som inredningsarkitet i "extreme homemakover" , eller bli chefsredaktör på en modetidning i Usa eller Paris, eller bli psykolog.


Lyckat

Det blev en lyckad kväll igår! Med god mat, dricka, spel och snack hemma hos veronica:) sen bar det av in till stan, där vi sjöng kareoke "vill ha dig i mörkret hos mig" haha riktigt kul!:D Sen vidare till lilla torg för lite mer festande!
När jag åkte hem sen så träffade jag ett litet fyllo som jag va med;)

Emmas kommentar: " Asså jag har ingen bubbla i halsen på sommaren"

Jag har kommit på att jag vill byta rum! Jag trivs inte i mitt rum, det är aldeles för stort eller jag har för lite möbler så de ser tomt ut. och inte alls mysigt, så nu ska jag försöka övertala angelica om att byta;) Sen så ska jag måla om också! Så det kan nog bli riktigt fint!

Nä nu ska jag gå och äta lite chokladbollar som angelica nyss har bakat:D mums!

Emma och Filip ikväll:)

image27
Me and my beautilful friend

"han brännde bullan offentligt"

Middag hemma hos Veronica ikväll, eftersom hon fyllt 18! :) var i stan igår med flickorna och köpte present, vi hittade n¨got roligt inne på Taboo, haha får väl hoppas att hon blir glad;)

Sen kanske bubbelpool och bastu med sanna imorgon :) häärligt!

Men nu får jag väl ta och börja göra mig ordning, har ingen aning vad jag ska ha på mig. Något förslag kanske?

Ha en trevlig kväll ;)


IRRITERAD

Orkar inte med att en viss person är så negativ hela tiden..jag orkar verkligen inte. Och det är inte precis vad jag behöver nu jag behöver vara på folk som är positiva nu. Förlåt, men tänk lite det är verkligen inte rätt tillfälle att vara så nu.. :/

Gonatt

Efter nästan 1 år

Aldrig kunde jag tro att de skulle bli så stor förändring bara för att man säger upp sin vänskap med någon. Men efter ca 6 års vänskap känner man varandra utan och innan. Det är bara att titta på den andra och förså vad den tänker.. Från börjar kändes det verkligen som att något fattades i mitt liv, men jag var så arg så det fick fungera ändå. Jag verkligen hatade personen och var också så otroligt ledsen över att den man litade på mest svek än..Men det fugerade ändå, men jag ville nog inte inse hur mycket det hade påverkat mig. Bara små saker som att ringa och berätta att någon hade gjort slut, eller vem man träffat på bussen. Slutade bli sagt, det fanns ingen att säga det till på samma sätt. Så allt hölls för sig själv istället. Och det byggdes på med nya saker hela tiden. Nu har det snart ett år, i Januari år 2007 tog allt slut på en kväll. Och många gånger när jag har varit ledsen har jag velat ringa till personen, för på något sätt kändes det som att hon var den enda som riktigt skulle förstå. Och nu, när ilskan har lagt sig har jag börjat förstå att jag inte klarar mig utan den här personen längre..och att det är en av andledningarna till att jag mår som jag mår. Så i tisdags tog jag mod till mig och ringde till personen, jag va nervös och händerna skakade. Men det kändes bra, och vi träffades och tog en fika i lördags.

De kändes inte ett dugg konstigt och det kändes verkligen inte som att det nästan gått ett år. Det kändes forfarande som att vi kännde varandra och vi hade mycket att prata om. Jag tror att med många andra skulle det kännas väldigt konstigt om man inte hade träffats på nästan 1 år, då tror jag att det skulle kännas som att man inte kände personen längre. Men så var det inte i det här fallet, det visar hur bra vi kände varandra..
Jag måste säga att jag är väldigt glad över att jag gjorde detta och att vi träffades, jag kände mig verkligen glad efter det:)

City gross here I come!

Gissa vad?
JAG FICK JOBBET! :D ååh nu är jag glad kan jag säga! De va verkligen vad jag behövde! :D
Börjar jobba v. 48. då ska jag jobba tis,ons & tors 15-20! Så då får ni komma och handla av mig! :D:D

Soligt

Sitter här med mjukisar, ett linne och tofflor med håret uppsatt i en lillamyknut och dricker kaffe och äter en macka!
Slängde ett öga på tidiningen där nere, det ska bara bli 1 plusgrad idag! VINTER! Sen kollade jag på termometern ute, det var 3 minusgrader! usscha!

Det är så typsikt, bara för att jag är ledig idag och typ kan sova hur länge jag vill, så vaknar jag kvart över 8 och är hyfsat pigg! Men låg kvar i sängen ett tag och kollade på ett program om ungdomar som får barn och sedan dödar dom när dom har fått dum. Så jävla hemskt säger jag bara:/

Haha de känns skönt att tänka på att just nu sitter alla andra sp-klasser i skolan och skriver och har gjort de i en timme nu!;) haha

Idag ska jag göra en sak jag länge tänkt på, vet inte om jag kommer gråta eller skirka.

Sen så är de såhär, jag kollade på lite bilder på datan i förrgår. Och såg att på jätte många av dom så hade jag på mig ett armband. Armbandet som marie hittade hos chevy och lånade de, tog jag det av henne och hade det ett tag, sen lånade elin det ett tag. Sen fick jag de igen och då hade jag på mig det länge. Sen fick vi reda på att det från början va manges armband som han hade glömt hos chevy eller nått. Men jag fick det iaf.
Så nu tänkte jag att jag skulle sätta på mig de igen, för jag tänkte att det skulle ge mig tur. och vips va händer? Jo samma kväll som jag satte på det, så ringer dom från City gross och säger att jag ska komma på intervju! Så nu åker inte armbandet av gå lång tid kan jag säga!

Imorgon blir det tjejmyskväll hemma hos mig. Med Emma, johanna och Louise. Pizza, ansiktsmask, film anden i glaset och skitsnack står på listan! (jag vet det är 13 åringar som gör anden i glaset, men vi blev inspererade när vi hörde att några gjorde det förra helgen).

Lördag = Utång i Lund! Så om du är där så kanske vi ses;) Efter 2 vita helger, som har kännts väldigt skönt! När jag har vaknat upp hur pigg som hellst ligger andra och mår skit! Men nu känns de som att jag har tagit igen mig och är redo att festa igen!:)

Snart börjar våra bästa år, ska nog faktiskt gå och kolla lite(A) jag vet, det är hur dåligt som hellst och serien har spårat ur TOTALT! men därför måste jag kolla lite, vill ju veta vem som är mördaren:P haha .

Vi hörs sen när jag har varit på intervjun, önska mig lycka till!

saknad

De är inte lätt när man vill höra av sig till någon och säga att man saknar den och bara vill att personen ska vara här och hålla om en. När man egentligen inte borde, eller borde och borde. Jag fattar inte ens varför man saknar någon när den inte hör av sig så mycket och inte verka sakna en lika mycket.

Även fast du sa att du saknar mig mycket och att det var mig du tänkte på innan du somnar. Så jag inte sluta tänka på att du sa så för att du är själv där borta. Då känner man nog sig ensam..

Du borde iallafall veta att du verkligen skulle behövas här, de är inte bra med mig kan jag säga. När de är som värst vet jag inte vad jag ska ta mig till! De är då jag vill ha dig här och höra dig säga som du sa när jag va ledsen och du va här. Att du kunde komma och hålla om mig.

Förhoppningsvis kommer de bli bättre nu, det skulle ta ca 3-4 veckor innan man skulle märka någon skillnad.
Och det kunde bli sämre de två första veckorna..det blev de! Riktigt dåligt i helgen, de kändes inte som att det skulle sluta. Hade jag stått på en perrong då hade jag inte tvekat..

Tack mamma för att du finns.

Bojkotta

Jag älskar min klass ibland!


Idag är en sån dag! För imorgon har vi Ö-dag, då vi egentligen är lediga!:) men så hade nån dum lärare kommit på att alla sp klasser skulle ha uppsats skrivning imrgon! Om något som heter globalisering och nationalisering. Vad är det liksom? Vi har också haft någon konsig temadag om det, men föreläsningar och sånt. Ingen fatta ett skit och typ alla sov på föreläsningarna TILL OCH MED vissa lärare!
Så ingen fattar ens vad det är vi skulle skriva, och tydligen skulle vi leta artiklar om det, som man kunde ha med sig imorgon. Men hur kan man leta efter nått när man inte vet vad man ska leta efter?

Så därför, ska min klass BOJKOTTA skirvningen imorgon :D vi har till och med ett samtycke från en lärare,
Carina Hellman du är bäst! De va på hennes lektion idag som allt bestämdes, härligt! Hon sa att hon inte kunde uppmuntra oss till de, men hon kunde gärna säga att våran klass skulle bjokotta de.
Och hon sa även att våran andra mentor lasse skulle bli glad om han inte behövde rätta något! Och att hon och lasse hade protesterat mot att vi skulle göra den där uppsattsen!
Och hon va själv skit sur över att hon skulle behöva komma till skolan tidigt och vara vakt! Så på hennes lektion idag, skrev vi en lapp där det stog att SP3C skulle bojkotta skirvningen sen skrev alla under! Så jävla nice.:D

Då blir det en ledig dag imorgon:)
med anställningsintervju! NERVÖS! På City Gross här i staffanstorp! Jag vill verkligen ha det här jobbet, så håll tummarna för mig imorgon:) Och jag behöver verkligen pengarna också, sen är de perfekt att de är så nära, tar högst 10 min att gå dit, SUVERÄNT!;)

ÅH jag måste bara få ut mig lite ilska! Om inte jag har missuppfattat bildagboken.se helt fel, så trodde jag att man skaffade en sån för att folk ska kunna titta på ens bilder! Varför blir man så sur äver att någon går in och kollar på ens bilder varje dag? Och sedan själv går in anonymt på dens bilddagbok och till och med kommenterar bilder! FJORTISJÄVEL!
Så, ville bara ha sagt de!

Gokväll mina kära vänner.

Dåligt

Mår inte bra, sjukhuset idag. Fyra rör med blod, halsprov och urinprov.

Snow

Igår blev det Middag hos moster och firande av mormor! Sen godiskväll i Roberts och Sampas lägenhet, eftersom dom var i Danmark. Och jag har fått en nyckel:) Sen för att vara lite snäll, så städade jag hos dom!

Och igår snöade det för första gången!:D och idag har det också snöat, fast de ligger inte kvar:/
Det ser ut att bli Kläppen för mig och Emma iaf! Härligt! Bussresa,fyra dagars snowboard åkning och festande. Med dom bästa, de låter nice:)

Ikväll, kanske chillkväll hos Tina!

Gliiiid

image22Såhär slutar det om man har tråkigt och inte har något att göra! ;) haha man måste ha sett filmen
"Ghost rider" för att förstå vad vi håller på med!

Jag måste bara säga att jag har blivit kaffeberoende! Klarar mig inte utan de längre, dricker det just nu faktiskt!



Jag är en gliiidare, enligt laxen! Kanske de;) började kvart i 10 och slutade halv 12, så vad kan man säga? Jag har flyt helt enkelt;)



 


-papercut - revolutionen King - 60 miljarder människor dog - hu jintao -
 -vem tog jinet?-

Onda människor

Jag HATAR alla tandläkare! De måste vara de mest ogillade människorna!! Inte konstigt att folk har tandläkarsräck när dom alltid gör illa en när man är där! :(

Sovmorgon

Morgonen började med att jag försov mig. Kollade på klockan och kände att det bara var att somna om igen eftersom jag redan hade försovit mig så var det ingen idé att åka till skolan. För om jag hade varit i tid hade jag ändå bara hunnit vara där i 45 min för att sen vara tvungen att åka tillbaka till Stp för att gå till tandläkaren.

Så nu har jag sovit ut:)  har också hunnit byta klackar på mina stövlar! Lunds jävla kullerstenar är en mardröm för skor! Redan efter 2 dagar hade dom slitits upp, men jag fick inte byta dom för att det blir så på alla skor när man går på kullerstenar sa hon i kassan. Men jaha, var ska man gå då? Om alla vägar i Lund är täckta med kullerstenar? Men nu har jag iallafall bytt klackar, så nu håller dom väl lite längre.

Såg även igår att en viss hatperson på skolan har exakt likadana skor som mig. Även om du ser likadan ut som mig så kommer inte kalle vilja ha dig tillbaka stumpan;)

Nä nu ska jag inte vara dum. De har blir en härlig dag! Det kommer inte vara nån idé att åka till skolan efter jag har varit hos tandis heller. För då kommer jag bara hinna va där typ en kvart. Så ska åka in till Lund och ta en fika med mormor istället:)

Sen kanske gå på bio med Emma ikväll och se 1408, den verkar lääääskig! :)

Brandbilar

Dagens händelse!


Brandalarmet går i byggnad 2 och 7 (där matsalen är) precis när vi är påväg in i matsalen. Alla blir tvugna att gå ut, så man höll på att frysa ihjäl!! Sen kommer 2 brandbilar och brandmännen går in i byggnaden. Lite senare ropar dom ut i högtalarna att det är lugnt igen, att det bara var någon som hade tjuvrökt i källaren.
De blev ju iallafall lite dramatik i den vanliga skoldagen!

Eller ja de va ingen vanlig skoldag utan en RIKITIGT tråkig temadag! Lyssnat på 3 föreläsningar, svarat på en enkät och kollat på en film. Somnade på 2 av föreläsningarna, så tråkigt var de! Det enda bra med hela dagen var att man fick saft och bullar :) hihi

Sen har jag hunnit med och gått i stan med Emma och Louise.
Fick också ett samtal idag som jag blev glad av:)

Nu ska jag duscha, sen GREY'S ANATOMY! :D


IStiden

Det måste ha bilvit Istid här! Fyfan va jag har frysit idag!


 

Min klädsel är nu:
  •  Mjukisbyxor
  • Strumpor
  •  Rosa tofflor
  •  Linne
  •  2 Tjocktröjor
  •  Halsduk
  • Mössa

Plus att jag har druckit kaffe! Och ändå blir jag inte varm, något måste vara fel känner jag!
Oh jag hittade nyss Thims bilder från när vi va i Spanien! Åh vad jag längtar tillbaka! Man fryser bara ännu mer när man tittar på bilderna och sedan tittar ut genom fönstret, USCH!

Nä nu vill jag att det ska bli riktigt kallt ute, så man kan börja använda sin vinterjacka. Och att det ska börja snöa, det är så mysigt när det är mörkt ute och det snöar och man hör att snön knastrar under skorna ! Ännu mysigare är det om man har någon kille att mysa med..jag saknar det:/ man känner verkligen att man saknar det när de börjar bli sånt här väder ute!

Men men drömma får man! Tillbaka till verkligheten där jag sitter helt ensam och övergiven. Nä nu ska jag inte överdriva. Jag har ju faktiskt mormor som är där nere och lagar mat, de luktar goott!

Nu ska jag gå och fixa lite i mitt rum, jag vill göra om känner jag! Åka till Ikea och inhandla en del nya saker, men de är inte det lättaste att komma dit precis.

Om ni vill titta på de nya Spanien bilderna så checka in http://www.maddel.bilddagboken.se/ 6/10 ;)

image19

Jag Emma och Tina i Lloret de mar!

Hold on

Trött stressad och nervös!

jag vet inte varför jag är nervös, eller jo de gör jag..jag är rädd att jag ska få ångest, panik :/ men nej de här ska jag klara av! Skolan börjar idag och allt, fast jag har sån tur att jag börjar 13.15 häärligt:) fast ska åka in till stan med matilda om typ en halv timme för att jobba med Projektarbetet! Det är ååååångest över det, ska va inlämnat om en månad och vad har vi gjort? Jo bestämt vad vi ska göra och hittat några telefonnummer och adresser! Yeah de ser ju bra ut! Eller INTE!

Sen måste jag gå runt i stan typ två timmar efter skolan, bara för att jag ska till en jävla sak.. kan inte köpa nått heller för jag måste spara mina pengar! Sen kommer mormor i eftermiddag, de ska bli mysigt:) fast okej det är jobbigt också, man måste säga nej typ 35 ggr innan hon verkligen fattar att det är nej. Kan ju fråga Elin;) haha.

Och min ilska har lagt sig lite från gårdagen, men jag är fortfarande sur och jävligt besviken!

Nä nu måste jag fixa mitt hår, innan jag sticker! Hörs sen;)


Så nu är dagen snart slut. Åkte till lund med Matilda, vi kollade upp priserna på ceféerna till projektarbetet. Sen gick vi och satte oss på Espresso house, köpte chai latte! Jag tackar gud för att den finns!! Sen jobbade vi lite med projektarbetet ett tag för att sedan gå till skolan och ha den enda lektionen jag hade idag - bild. Inte så jobbigt, men sen fick jag strosa runt i stan och försöka då tiden att gå till kl 16.50 då jag skulle på en sak. Sen åkte jag hem, då hade mormor kommit:) och som vanligt hade hon med sig choklad, en 200 g chokladkaka! Tack mormor, nu försör du mitt nya nyttiga liv. Funderar faktiskt att ge bort den till Angelica, får se hur jag gör. Eller kanske spara den till kristillfällen;) ja så blir de!

Jag har även införskaffat en nyårs klänning! Men måste sy och fixa lite med den, tror de kommer bli jätte bra:) men jag ska inte avslöja hur den ser ut, eftersom jag vet att alla vill va som mig så skulle ni bara gå ut och köpa en likadan, så sorry;) hahah

Nä nu ska jag gå och umgås med mormor lite, sen prison break!

HUR JÄVLA MÅNGA FALSKA MÄNNISKOR FINNS DET EGENTLIGEN?

Nu är de fan nog! Det går fan inte att lita på en jävel längre! Man tror att man kan lita på sina kompisar, men sen kommer sanningen fram att dom går bakom ryggen på en! Det värsta är ju att personerna är så jävla snälla och man litar verkligen på dem! men fan har man inte fel ändå! Och om ni är så jävla dumma i huvet så man gör nått sånt mot sin kompis, då kan man väl fan stå för de också! Istället för att ljuga om de! Jag litar fan inte på nån längre! JÄVLA SJÄKVISKA IDIOTMÄNNISKOR VÄX UPP NÅN JÄVLA GÅNG!
JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR!

Och ALLA JÄVLA DUMMA OFFERKILLAR KAN DRA ÅT HELVETE! Sluta ljug för helvete!! Det ni säger menar ni ändå inte efter en vecka, så de är lika bra att sluta säga an jävla massa lögner för att man ska bli glad, och ge en förhoppningar!! Håll käften istället eller gå och bli bög så kan ni ljuga för varandra istället!


DE ÄR FAN LIKA BRA ATT SLUTA LJUGA FÖR SANNINGEN KOMMER FAN FRAM ÄNDÅ !

Du är min Snuffleupagus

Nu är jag glad:) fast jävligt trött och ont i huvudet. Kan bero på att jag inte fått så mycket sömn i helgen!

Fredag - Tjejmiddagen hos Marie blev lyckad, med massa god mat och snack! Allt spanienprat får mig att längta tillbaka såååå mycket! Senare på kvällen stack några vidare till krogen och jag åkte hem, eller inte hem. För påvägen hem ringde sampa och ville att jag skulle komma förbi på två kockar. Så de gjorde jag, där va han robert, viktor och zacke fulla och glada:) sen skulle dom följa mig hem, men så följde sampa och laxen med in istället och halvsov här till kl 4. Då gick dom hem för att sedan åka till jobbet -FATTAR INTE ATT DOM ORKAR- haha även att robert försökte ragga lite på angelica, men de lyckades visst inte så bra;) haha gillar man småtjejer så!

Lördag - Nova med Emma, som inte mådde allt för bra från gårdagen;) aw men de gjorde jag, en vit helg - då mår man bra:D det var trevligt, köpte en ring! Sen fick vi gratis kattmat, niice! haha hon i kassan måste ha trott att vi va dumma i huvet! När hon skulle packa ner maten frågade hon om de gick bra att hon la de i samma påse. Så sa jag ja! Sen sa emma - eller går de bra att vi får två påsar? Då blev hon skit sur och kastade ut sakerna, så började vi skratta, så jag fick böja mig ner nedanför disken så att hon inte skulle se att jag skrattade, så började emma skratta ännu mer! hahha ååg gud. men kul va de iallafall!
Sen blev de bara en chill kväll hos sampa och robert, kollade på film. Eller ja, jag kollade på filmen för dom andra sov! Men då missade dom minnsann något, för filmen va jätte bra:)

Men nu ska jag nog städa lite, sen måste jag ringa ett samtal. Men kommer va nervös :$ vi får väl se hur de går.


image16

SAKNAR

Hallowen eller inte?

Fredag och lovet är snart slut :/ det har verkligen gått för snabbt..

Men än så länge är de lov och då ska man njuta! Och ikväll blir det tjejmiddag och Marie, mysigt får man hoppas:)
Såhär ser dagen ut:

- Åka till svedala outlet!
- Köpa en lite blomma till marie.
- Förska hitta något att ha på mig ikväll - Kvällens dresscode: Klänning!
- Fixa mig och bestämma vad jag ska ha på mig ( kommer ta längst tid)
- Vara hos marie kl 17.30!

Åh, måste bara säga att jag har dåligt samvete för en sak! Igår kväll råkade jag klämma min katts svans i dörren :|
Sen gick hon med den helt böjd där den klämdes FÖRLÅT MIMMI! Men mamma sa iallafall att hon inte verkade ha ont idag, så man får väl tro på de!

Nä nu måste jag kila, Trevlig Hallowen;)


Turn around..


Även fast jag sa att jag va sur på dig så önskar jag att du var här, jag hade verkligen behövt någon att hålla om nu..

Kom äntligen iväg till Lund och shoppade lite:) det blev en grå lång tjocktröja, en svart och gul t-shirt och en mascara! De känns bra, och imorgon blir de förhoppningsvis ännu mer shopping med Ems!
Sen kollat  på one three hill, guud vad jag älskar det programmet! 


image15

RSS 2.0