Citronkräm maräng daim grädde !

Det har blivit lite tomt här några dagar nu, men jag har helt enkelt haft fullt upp!
Igår var den värsta dagen någonsin på jobbet! Sjukt mycket människor! Det va nästan mer än vid julen kan jag säga! Jag trodde verkligen inte att folk handlade så mycket på påsken, men jodå! Jag jobbade från 12 till stängning och jag kan lova att köerna va riktigt lång ända fram till typ 7 på kvällen, helt sjukt! Så igår somnade jag direkt när jag kom hem!

Just nu sitter jag hos min moster som fyller år. Har precis ätit en mumsig tårta och jordgubbar :)
Ikväll vet jag inte vad som händer... men men nu ska jag hitta nån bra film att kolla på!

Seeya.

Red

Idag har jag och Angelica varit på burlöv hela dagen och shoppat :) det var svarta jeans jag var ute efter, men självklart kom jag hem med bra mycket mer saker! Det är helt enkelt så, när man inte är ute efter något speciellt så hittar man ändå massor, så då får man väl passa på:) tänkte lägga in bilder på de imorgon.

ÅH jag får nästan lite panik nu, de känns som att lovet nästan är över!
Imorgon: jobb 9.30 - 18. Sen blir de äl Greys.
Torsdag: jobb 12 - 9.15
Fredag: Fira moster som fyller år, sen får jag se vad sm händer.
Lördag: Tina middag?
Söndag: Middag + Etagè.
Måndag: SOVA.

Sen att hörbyarna åker till Kläppen imorgon gör ju inte de hela mycket bättre.. :( får verkligen ångest att jag inte valde att följa med. Fan emma, vi skulle föööljt med! Men men får väl hoppas att de är jätte isigt i backen så dom inte kan åka:p nä nu ska jag inte va sån, men en viss person hade inte behöv åka..

Nä nu ska jag läsa lite innan jag somnar, tro de eller ej jag läser! Hittar jag en bra bok som är intressant hela boken igen då går de faktiskt. Och boken som jag läser nu Mossvikenfruar heter den! Va faktiskt jäkligt bra, de är samma författare som Linas kvällsbok. Om man nu tycker om den. Men nä nu ska de inte bli mer bokprat.

Om du har vägarna förbi City gross så ta dig en liten runda och gör mig sälskap bland alla gamlingar:)
God natt.

måndagskväll

Emma säger: Fan va vi är sorgliga, vi ligger här i sänger och beklagar oss om killar och äter godis! Och drömmer oss bort till Australien..


image71

Usch

Fyafan vilket väder säger jag bara! Världens snöstorm :S !! USCH!
Kom hem för en stund sen, har varit i malmö och fikat med Emma:)
Och nu är hon hos hennes mormor och morfar och jag ska snart dit så ska vi bada bubbelbad :D
de passar verkligen perfekt för det här vädret, ska bli riktigt mysigt!

Får väl passa på att säga att jag har varit väldigt duktig idag också! Jag och Angelica har städat hela huset! Japp bra början på lovet;) haha.

Men ska kila, ha de så mysigt i snöstormen;)

Myspys

Första helgen i April åker jag och Angelica till Estland, för att träffa pappa och hans tjej.
Pratade med honom nyss och tydligen ska Angelica och jag bo på 5 stjärnigt hotell de två första nätterna, för att Kadris (pappas tjej) syster är där samtidigt  så det blir för trångt!
Men de är inget vi klagar på kan jag ju säga, de ska bli häärligt!:) enligt pappa är de ett lyxhotell, hoppas verkligen på de! Plus att det är god frukost, de måste de va! haha. Sen blir det spa med "Hot stone massage" och ansikts behandling och självklart bubbel pool! Åh jag längtar:)

Efter det är det bara två eller tre veckor sen åker vi till Prag och festarloss för hela slanten!
Och seeen är det bara en månad kvar till Balen och sen är de bara en vecka till Studenten! :D

Idag Söndag, har bara varit en riktigt slappdag! Med Ben & Jerry, One three Hill och självklart Ryan sheckler :)
Och snart ska jag kolla på Hide and seek, väldigt längesen jag såg den! Och får väl se om Emma kanske tittar förbi om en stund:)

Just det, imorgon ska jag titta in på vampyrella för att se om jag kan få göra ett prick test så jag är helt säker på att jag tål tatueringar. Och antagligen boka in en tid för att tatuera mig, nu gäller de minnsan:) Sen blir det fika med Ems och massa prat om C & P skulle jag tro;)

Oj nu börjar det, Gokväll allihopa:)


everybody hurts sometimes

Det finns vissa killar som är värda att kämpa för.
Jag vet en sådan kille..men självklart förstörde jag det på grund av en annan kille. Och den killen är en sån som man helt enkelt inte bryr sig om att han har svikit en förut, eftersom det är just DEN killen (den perfekta) tänker du. Men på grund av det, mister du killen som du kunde haft det riktigt bra med.
Och allt slutar med att du står där själv..för självklart är den "perfekta" killen inte längre intresserad en vecka senare. Och den andra tycker du är dum i huvet och inte vill ha något med dig att göra längre..
Vad gör man när man vet att man gjort världens misstag? Man förstår inte hur man kunde gjort som man gjorde..

There are always ups and downs

Det är så jobbigt med personer som bara pratar om sig själva. Om man ringer någon kan det ju vara för att man ska berätta något, men också för att höra hur den andra mår.
Men så är inte fallet för vissa personer, jag blir så less! Det är så att jag bara vill läga ifrån mig telefoen och 10 min senare ta upp den och säga okej. Nä till slut orkar man faktikst inte lyssna, speciellt inte om man inte ens har frågat något och personen bara bablar på om massa onödigt shit i typ 20 min. Och man bli tvungen att nästan avbryta för att få säga något. Det slutar med att man inte ens har lust att berätta något för personen..
Visst ibland kan det vara jätte roligt när någon berättar något, men det är oftast för att man har frågat något och man är intresserad och vill veta! Det ska finnas ett visst samspel där, som tydligen har kraschat mellan mig och en viss person. Det är så jäkla jobbigt..

Idioter

Vad fan är de för fel på dagens ungdomar egentligen?
Jag förstår inte hur man kan lämna sin 16 åriga kompis på en fest där hon inte känner personen som har festen utan bara de hon kom dit med. Speciellt när festen inte ens är i samma stad som man bor i. Och tillochmed när hennes mobil har blivit stulen. De kallar jag verkligen inte kompisar, man sticker inte bara utan att ens säga hejdå. Hur ska hon då kunna ta sig hem? När hon inte ens vet var bussen går ifrån. Fyfan , jag fattar inte hur man bara kan skita i en kompis så. Och speciellt när de inte är första gången, nu får hon minnsann säga till på skarpen! Så gör man bara inte.


annars så är jag sjuk :/ har varit hemma och varit sjuk hela helgen, riktigt tråkigt! Kunde inte följa med ut och fira chily igår, men hoppas ni hade roligt:)
Blir hemma imorgon också..så ha så kul i skolan utan mig!

RSS 2.0