Det du inte visste..

Att helt plötsligt få svårt att andas bli yr och hjärtat rusar iväg, blir livrädd. Ingenting annat existerar blir helt stel vågar inte röra sig.
Börjar skaka och få svårt att andas när man ska sova, blundar och hoppas att man överlever natten.
Får en konstig känska i magen, tankarna ruar iväg och det känns som man ska dö. Blir ännu räddare får svårt att andas, nu känns det verkligen som att man ska dö.
Hjärtat hoppar över några slag, något måste vara fel..
Att leva i ständig rädsla över att något är fel och man är sjuk..
Man blir rädd att göra saker, man börjar tänka konstigt..
Det kommer oftare och oftare tillslut klarar man inte av att göra saker.
Det finns i tankarna exakt hela tiden.

Jag hoppas verkligen att det ska vända nu..

Like hell

I tordags satte jag mig i bilen med robert och sampa för att köra upp till gävle! Började sådär, vi skulle åka vid kl 16 men kom inte iväg föränn strax efter kl 19. Men det gick bra ändå, fast iblnad var det en nära döden upplevelse kan jag säga :| Robert kör och vi kör på en tvåfilig motorväg, han kör väl ca 160 km/h eller något sånt! och helt plötsligt blir de världens jävla dimma (man såg inte långt framför bilen kan jag säga) men självklart saktar han inte ner, utan försöker följer efter en annan bil som kör skitsnabbt som en galning! Det var bara att blunda och hoppas att man överlever. Och som tur var gjorde jag ju de.
Vi var framme i Gävle kl 02, något trött man var då! Jag sov hos Robert ..(blev ju inte riktigt som de va tänkt, eftersom en viss person tydligen inte brydde sig så mycket som man trodde). Nåja jag fick sova där iallafall för att nästa morgon ta tåget till Sundsvall och överraska Elin som fyllde 18 år! =)
Zara mötte mig vid tåget sen umgicks vi hela dagen. På kvällen gömmer jag mig hemma hos Zara, några andra är också där. Samtidigt hämtar Zara, Frida och Nicola Elin från afterwork! De kör hem henne till Zara så jag sitter gömd i ett rum, när allt har lagt sig för Elin och hon sitter och öppnar paket, så står jag helt plötsligt framför henne! Det blev verkligen lyckat och alla var glada! Sen blev de ut på krogen, vilket också var väldigt trevligt!

Nästa dag firades Elin av släktingar, sedan förfest hemma hos henne för att sedan dra ut på krogen igen. Men jag åkte hem till mormor istället för jag mådde inge bra.
Morgonen efter bar det av hemmåt igen med tåg till Gävle där jaqg mötte Robert och Sampa för att åka bil ner till Skåne. Innan vi åkte hälsade vi på någon, men de va inte heller som jag tänkt mig och ytterligare en gång hade jag fel..
Den här bilresan blev dock något sjukare än den förra! Vi har stannat på en mack och det är Sampa som kör. När han har tankat och ska gå in och betala så går Robert en bit bort från bilen och låtsas att han ska kissa. När Sampa kommer tillbaka och sätter sig i bilen, så tar Robert av sig byxorna där han står. Då börjar Sampa köra så Robert får springa en bit efter bilen utan byxor! Hahaha det va ingen dålig syn kan jag ju säga:D haha

Dagarna efter det han varit rikigt dåliga..men för hoppningsvis ska det vända nu.
Hade trevligt med Emma och Johanna igår iallafall, jag klarade det även om jag avr rädd för hur det skulle bli.
Nu vet ni iallafall..

byebye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0